Spårning av beställningar

Vill du spåra din beställning? När din beställning skickas får du ett e-postmeddelande från info@svea-se.com med ett spårningsnummer som bekräftar att du har skickat din beställning. Beroende på vilken produkt som beställts kan det ta upp till sju arbetsdagar innan e-postmeddelandet skickas. När du har fått e-postmeddelandet kan du ange ditt spårningsnummer nedan för att enkelt kontrollera statusen för din leverans.

Saker att komma ihåg:

Beställningsnummer uppdateras inte omedelbart med tillgänglig leveransstatus. Om ditt spårningsnummer visar att det för närvarande inte är tillgängligt behöver du inte oroa dig - din beställning har skickats och är på väg till det lokala postkontoret. Statusen bör uppdateras inom några arbetsdagar. Beroende på destinationen kan det ta 10-15 arbetsdagar innan beställningen levereras.

Om du ser irrelevanta annonser i spårnings-popupen är vi uppriktigt ledsna. Vi använder en tredjeparts spårningstjänst för att säkerställa bästa möjliga spårningsresultat, så vi har inget sätt att kontrollera de annonser som visas på den. Tack för din förståelse.